Meer resultaten voor dak

dak
Dakdekkersbedrijf Theda-Dak De dakdekker voor al uw dakwerk.
Theda-Dak maakt werk van uw dak! Heeft u een plat dak? Geen enkel probleem! Onze dakdekkers verzorgen daarvoor dakbedekking plat dak met onze specialisten. Als extra optie biedt Theda-Dak ook EPDM dakbedekking. Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden van ons dakdekkersbedrijf!
Subsidie groene daken Smallingerland.
Als er geen subsidie meer kan worden aangevraagd, wordt dat op deze website gemeld. Laat de sterkte van de dakconstructie checken door een bouwkundige, zodat u zeker weet dat het dak sterk genoeg is voor de aanleg van een groen dak.
Inbreker wil het dak niet af NOS Jeugdjournaal.
In Wateringen, bij Den Haag, was een inbreker vannacht op de vlucht voor de politie. De inbreker was op het dak van een huis geklommen. De politie had dat huis omsingeld en dus kon de inbreker nergens heen. Hij besloot op het dak te blijven zitten.
Groen dak Milieu Centraal.
Tips voor een duurzame vakantie. Fiets gezond naar je werk. Week Zonder Afval. Huis en tuin. Huis en tuin. Klimaat en aarde. Klimaat en aarde. Over Milieu Centraal. Ontdek wat jij zelf kan doen voor een beter klimaat Naar de tests en tools.
GAMMA Dakbedekking plat dak Rubberen tegels, dakisolatie.
Dakbedekking plat dak kopen bij GAMMA. GAMMA biedt verschillende producten voor het bedekken van een plat dak. Zorg ervoor dat jouw dak zorgvuldig en met de juiste materialen wordt bedekt waardoor je geen kans loopt op lekkage. Gebruik hiervoor dakplaten.
DAK Verzekeringen Ervaringen en Reviews over DAK.
DAK is zeer klantonvriendelijk communicatief, zeer zwakarrogant en duidelijk niet bezig om het beste voor de klant te doenmaar, gewoon zo snel mogelijk je claim afwijzenmaar, blijkbaar hebben ze klanten genoeg want ze zitten er niet mee als je je pakket weg haalt, principes maken dat excuses aanbieden voor.
Voorkom schade met een groen dak Interpolis Verzekeringen.
Van een groot plat dak tot het dak van een klein fietsschuurtje; een groen dak kan al aangelegd worden vanaf een oppervlakte van 6 vierkante meter. Tijdens de dakinspectie bekijken we of jouw dak sterk genoeg is voor een groen dak.
Subsidie voor een groen dak Gemeente Stichtsevecht.
De hoeveelheid subsidie die je krijgt hangt af van het aantal vierkante meters m2 groen dak dat je aanlegt gemeten in het platte vlak alsof je het dak van boven ziet. van 6 t/m 100 m2: je ontvangt 25 per m2 groen dak.;
Het Dak Bleyenberg Den Haag.
HET DAK VAN BLEYENBERG, DE EERSTE ROOFTOPBAR VAN DEN HAAG. Leun achterover in de banken, met een drankje onder de zon. Of met een hapje, want Het Dak heeft naast een cocktailbar ook een eigen keuken waaruit heerlijke nachos, burgers, avocado toast, en nog veeeeel meer.
Een goedkoop duurzaam dak. Voormolen Dakbedekkingen.
Een goedkoop duurzaam dak. Back to Projects. Een goedkoop duurzaam dak. Als specialist op het gebied van opslag en transport van kunst was Hizkia Van Kralingen op zoek naar een duurzame oplossing voor het dak van hun beveiligde en geklimatiseerde kunstopslag.
Dak en thuislozen geprikt Maastricht: Heel laagdrempelig 1Limburg Nieuws en sport uit Limburg.
Wat" natuurlijk ook mooi is, is dat we met deze actie laten merken dat de overheid ook aan deze doelgroep denkt, vertelt Dooyeweerd. Dat" ze er ook toe doen" Volgens de teamleider is 60 tot 70 procent van de dak en thuislozen in Maastricht en omgeving inmiddels gevaccineerd. Lees ook: Inenting Limburgse dak en thuislozen van start.
Dak vervangen MYGO.
Maar wanneer is het vervangen van je dak echt noodzakelijk, hoe lang duurt het om een dak te vervangen, wat zijn de kosten om een dak te vervangen en wat komt er nog meer kijken bij het vervangen van een dak?

Contacteer ons