Op zoek naar huis?

huis
Huis Eeckhoudt HET EEPOS.
Het is een voormalige dokterswoning die door het OCMW van Laakdal is verbouwd om te voorzien in de woonbehoeften van 12 volwassen personen met een mentale handicap. Het huis beschikt over 2 livings zodat de leefgroep kan opgesplitst worden in 2 kleinere groepjes.
Home Huis van het Kind regio Westerlo.
Onze collega's' van de regio Geel, Laakdal, Meerhout ontwikkelden een website speciaal voor jongeren die alle hulpkanalen voor deze doelgroep bundelt. Ook voor jongeren uit onze regio is deze website heel nuttig. Neem zeker een kijkje op www.klikerop.be. Huis van het Kind Herselt, Hulshout, Westerlo.
Huis van het Kind Tienen Stad Tienen.
Sluiting Wapenstilstand jeugddienst Huis van het kind donderdag 11 november 2021 tot vrijdag 12 november 2021. Sluiting Dag van de Dynastie maandag 15 november 2021. Sluiting eindejaarsperiode jeugddienst Huis van het kind woensdag 22 december 2021 tot zondag 9 januari 2022.
Huis van het Kind Gemeente Herzele.
Huis van het Kind. Huis van het Kind. Het Huis van het Kind is een ontmoetingsplaats waar ouders, kinderen en jongeren terecht kunnen voor informatie en ondersteuning over opvoeding en opgroeien om zo elk gezin en elk kind gepast te ondersteunen.
Huis van het Kind stad Mortsel.
Zoek op deze trefwoorden Zoek. Home / Welzijn / Huis van het Kind. Huis van het Kind. Huis van het Kind? 03 443 94 00 zorgintake@mortsel.be. Bekijk alle openingsuren. Activiteiten Huis van het Kind. Huis van het kind speelhuisje flyer.
Huis van de Dichter Watou.
Huis van het Kind Stad Halle.
Het Huis van het Kind Halle is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties die werken voor babys, kinderen, jongeren en aanstaande gezinnen. Het Huis van het Kind ondersteunt in opvoeding en gezondheid en biedt mogelijkheden voor ouders en kinderen om elkaar te ontmoeten.
Home Huis van het Kind regio Westerlo.
Vanaf 2 november zijn er op verschillende plaatsen in onze regio plastassen te ontlenen. Een plastas is een verteltas over zindelijkheid. Lees er meer over hier op onze website. Huis van het Kind Herselt, Hulshout, Westerlo. Verlorenkost 22/3, 2260 Westerlo.
sociaal huis Gemeente Houthalen-Helchteren.
Het Sociaal Huis is één loket waar iedereen terecht kan voor alles wat met welzijn te maken heeft. De balie van het Sociaal Huis bevindt zich in NAC en is een mensvriendelijk en een toegankelijk aanspreekpunt waar geen drempel bestaat tussen de burger en de overheid.
Huis Gemaakt Kijk gratis naar volledige afleveringen VTM GO. Dit programma bevat productplaatsing.
Huis Gesmaakt met Gert Voorjans. Interieurarchitect Gert Voorjans gaat op bezoek bij bekende Vlamingen, hij neemt onomwonden hun interieur onder de loep. Negen jonge koppels halen hun beste verbouwskills boven om drie leegstaande vastgoedparels op verschillende locaties in Vlaanderen compleet én duurzaam te verbouwen. De koppels die neerstrijken in Kortrijk en Laakdal komen als eerste aan bod en hun avontuur krijgt al meteen een verrassende wending. Het is D-day voor de koppels uit Laakdal en Lokeren.
Koken de potjes over in Huis Gemaakt en Blind Gekocht? TV hln.be. Weer. HLN logo. HLN logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Mail. Mail. Whats App. Sluit. Play. Play. Play. HLN logo. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Ap
Kies uw gemeente. Huis Gemaakt Jerina Harry VTM. Koken de potjes over in Huis Gemaakt en Blind Gekocht? TV De koppels uit Huis Gemaakt staan voor een uitdagende opdracht: ze mogen beginnen met de verbouwing van de keuken, voor velen de belangrijkste ruimte in het huis.
Home Huis van het kind Damme Oostkamp Zedelgem. Huis van het kind Damme Oostkamp Zedelgem. Home icoon. Over ons icoon. Activiteiten icoon. Contact icoon. Login icoon. Zoek icoon. Over ons icoon. Gemeente icoon. Activiteiten icoon. Tekening van een vogeltj
Het Huis van het Kind is op vandaag een samenwerking tussen het OCMW en Gemeente Zedelgem, Kind en Gezin, OCMW en Gemeente Oostkamp, OCMW en Stad Damme, vzw Landelijke Kinderopvang, Kind en Preventie, ECK De Wieg, Regionaal WelzijnsPlatform Noord-West-Vlaanderen vzw, Reddie Teddy en de verenging SPOOR Brugge.

Contacteer ons