Resultaten voor chalet

chalet
NIEUW: Pop-up resto CHALET Festival Dranouter.
7 november strijkt CHALET tijdens de weekends neer op het wijndomein van Entre Deux Monts in Westouter. Pop-up restaurant CHALET stelt per locatie telkens een verschillend driegangenmenu samen. De menus worden telkens opgesteld met aandacht voor de seizoenen en variatie in streekproducten.
seo google
Chalet - Wikipedia.
Zo ging de benaming chalet over op allerlei villa 's' en vakantiewoningen, die doorgaans niets met het oorspronkelijke chalet van doen hebben. Etymologie bewerken brontekst bewerken. Het woord chalet vindt zijn oorsprong uit het woord Chahtelèt in het Arpitaans sprekende Alpengebied en komt vermoedelijk van het Middeleeuws-Latijnse woord casalis, dat schuilplaats betekent.
Chalet in de Ardennen - In de natuur Natuurhuisje.be.
Een chalet op zich is natuurlijk al heerlijk vakantie vieren, maar als het chalet dan ook nog eens midden in de Belgische Ardennen staat, is natuurlijk helemaal top! Voor een actief verblijf ben je in de Ardennen aan het juiste adres.
Luxe Modern Pine Chalet - NORDIC.
Chalet type LK17-LK18 max 10 personen, idealiter max 8 personen. Chalet LK17-LK18: halfopen chalet 100m voor maximum 10 personen idealiter maximum 8 personen met: uitgeruste keuken, living met haardvuur, 4 slaapkamers met 8 aparte bedden, overloop met 2 extra bedden, badkamer met sauna, extra toilet boven en beneden, extra douchekamer.
Chalet Wit Keuken Landelijke Keukens Eggo.
9.790 inclusief Siemens/Falcon elektro. Andere kleuren en afwerkingen. Prijs 6% BTWi of 10.965 21% BTWi, exclusief levering. Verlichting, tafel, stoelen en accessoires zijn optioneel. Delen collectie Chalet Wit" data-share-viaeggokitchen" collectie Chalet Wit." Een gratis advies en een aanbod? Maak een afspraak.
Chalet Le Lucanty een, oase van rust. Chaler Ardennen.
Rond de chalet ligt een groot terras deels overdekt en verwarmd met tuinmeubilair en barbecue. Le Lucanty wordt verwarmd met centrale verwarming op gas, het afvalwater wordt verwerkt in een micro zuiveringsinstallatie en het woonklimaat wordt geregeld door een ventilatie systeem. Chalet Le Lucanty.
chalet hotton.
DE CHARME VAN ONZE CHALET. ONS BOS VAN 22 ARE IS EEN PUUR EN ECHT BOS VAN NAALDBOMEN, LOOFBOMEN, MOSSEN, PADDESTOELEN, VOGELS, EEKHOORNS EN NOG VEEL MEER. WIJ WILLEN DIT ECHT ARDENS BOS TEN ALLEN TIJDE EEN ECHT BOS LATEN ZIJN.
Het chalet, Suzanne Vermeer 9789400506428 Boeken bol.com.
10 mei 2013. Geschreven bij Het chalet. Ik ben het er helemaal niet mee eens dat het een slecht boek is. Het kan soms even langdurig lijken, maar ik heb het in één trek uitgelezen, en er echt van genoten.
Home.
Camping Chalet Weekend. La Lienne 16, 4987 Stoumont-Rahier. Een rustige camping op een prachtlocatie. Ontdek de camping in beeld. Bekijk hier de prijzen. Voor liefhebbers van eenvoudig en rustiek kamperen in de Ardennen. Liefhebbers van rustiek kamperen, die het prachtige Ardennengebied in de driehoek Remouchamps-Spa-Stavelot willen verkennen, zullen ontdekken, dat er aan het riviertje de Lienne een camping ligt, die hen zeker aan zal spreken. Het is de ideale uitvalsbasis voor een actief weekendje weg of gewoon om eens lekker te ontspannen. De camping is eenvoudig en het is er rustig en schoon. Camping Châlet Week-end is een kleine camping, wat de sfeer en de gezelligheid te goede komt. De meeste gasten willen dat het hier rustig blijft en daarom willen wij geen radios op de camping! Maar met oordopjes of een koptelefoon kun je natuurlijk ook muziek luisteren. Camping Châlet Week-end. La Lienne 16, 4987 Stoumont-Rahier. Tel: 32 0 80 785950. Ontdek onze camping.
Kies voor een chalet van hoge kwaliteit op Azalp.nl.
We slaan de winkelwagen wel voor je op maar sommige items kunnen wijzigen in prijs en/of beschikbaarheid. Chalet kopen 117. Selecteer de minimale en maximale prijs. Selecteer de minimale en maximale breedte. Selecteer de minimale en maximale lengte. Selecteer de minimale en maximale oppervlakte. Enkele deur 20. Dubbele deur 22. Een compleet extra verblijf met een houten chalet.
Home - Les Chalets du Lac.
Het meer biedt een prachtig landschap en de chalet geniet van een rustig gelegen omgeving die toch dicht bij leuke plekken en activiteiten ligt.Het is een plek waar je makkelijk kan ontspannen en wandelen of genieten van de vele land- en watersporten die het recreatiecentrum aan het meer aanbiedt.
Eiken Bijgebouwen De Chalet Kinrooi.
Use tab to navigate through the menu items. Uw eiken bijgebouw op maat. De Chalet staat sinds enige tijdbekend in Belgisch en Nederlands Limburg door haar eiken bijgebouwen, terrassen en carportsvan betaalbare topkwaliteit.De Chalet bestaat uit een gepassioneerd teamdat klaarstaat om elke taak aan te pakken.

Contacteer ons